Dolijali "ljubitelji" bicikala i motora

Slika PU_ZD/policajac01.jpg

Policijski službenici II Policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjakom kojeg se sumnjiči da je, prije dva tjedna na gradilištu u Murvici Donjoj, provalio u radne strojeve i otuđio 500 litara goriva vrijednog

Foto: Ilustracija

Policijski službenici II Policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjakom  kojeg se sumnjiči da je, prije dva tjedna  na gradilištu u Murvici Donjoj, provalio u radne strojeve i otuđio 500 litara goriva vrijednog nekoliko tisuća kuna.

            Protiv njega Državnom odvjetništvu podnosi se kaznena prijava zbog teške krađe.

      Policijski službenici II Policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjakom  kojeg se sumnjiči da je u noći s četvrtka na petak u Bibinjama otuđio prijenosno računalo u vlasništvu 33-godišnjaka, vrijedno nekoliko tisuća kuna.

            Protiv njega Državnom odvjetništvu podnosi se kaznena prijava zbog krađe.

      Policijski službenici Policijske postaje Biograd dovršili su kriminalističko istraživanje nad 22 i 23-godišnjakom kojeg se sumnjiči da su tijekom srpnja, u autokampu u Biogradu, otuđili ukupno šest bicikala vrijednih nekoliko desetaka tisuća kuna.

      22-godišnjaka se također sumnjiči za krađu torbice s novcem i dokumentima iz istog kampa.

            Protiv njih Državnom odvjetništvu podnosi se kaznena prijava zbog krađa.

 

            Policijski službenici Policijske postaje Benkovac dovršili su kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjakom kojeg se sumnjiči da je prije dva tjedna u Miranjama Donjim kod Benkovca, otuđio motocikl Honda u vlasništvu 49-godišnjaka vrijedan nekoliko desetaka tisuća kuna.

            Motocikl mu je oduzet i biti će vraćen vlasniku, a protiv njega Državnom odvjetništvu podnosi se kaznena prijava zbog krađe.



Stranica