Djeca iz vrtića u posjeti PP Gračac

Slika PU_ZD/posjet vrtića PP Gračac.nasl..jpg

Foto: PU zadarska

Dana 10. svibnja 2012. godine Policijsku postaju Gračac posjetila su djeca dječjeg vrtića "Baltazar" iz Gračaca.

U sklopu dugogodišnje dobre suradnje, skupine djece u dobi od 3-6 godina s ravnateljicom vrtića i svojim odgajateljicama su jutros posjetile policijske prostorije. Policijski službenici su nakratko djeci održali edukativno predavanje o sigurnosti djece u prometu, prezentiran im je dio policijske opreme i vozila te im je na kraju podijeljen dio promidžbenog materijala.

 

Lijepo i sunčano vrijeme pogodovalo je policijskim službenicima Policijske postaje Gračac kako bi predstavili svoj rad u što ljepšem ozračju mališanima, koji ni u jednom trenutku nisu skrivali svoje zadovoljstvo.

Zvuci sirene, razgovor radio-vezom i sjedenje na motociklu s kacigom na glavi pričinjavali su im osobito zadovoljstvo. Stop tablica, „lisice“, gumena palica… brzo su se prelazile iz ruke u ruku.

 

 

Budući je veoma važno da djeca od malih nogu steknu realne spoznaje o radu policije i policajcima kao osobama u odori ili u civilu, aktivnosti policije poput ove imat će zasigurno i dalje veliku podršku, kako u vrtićima tako i u široj javnosti.



Stranica