Biciklistička utrka „CRO Race“ - obavijest sudionicima u prometu

Slika /2021/Cro Race.jpg

U razdoblju od 28. rujna do 3. listopada 2021. godine održati će se međunarodna biciklistička utrka „CRO Race“, koja je podijeljena na 6. etapa.

Foto. Ilustracija

Dana 1. listopada 2021.godine s početkom u 12.00 sati  na cestama Zadarske  županije vozit će se četvrta etapa međunarodne cestovne biciklističke utrke pod nazivom CRO Race na kojoj će sudjelovati oko 150 biciklista, prateće službe i osiguranje, kroz etapu Zadra dalje prema Karlobagu.

Za vrijeme održavanja biciklističke utrke zatvarati će se dionice državnih cesta, županijskih i lokalnih cesta i gradskih prometnica na području Grada Zadra, mjesta Murvica, Murvica Gornja, Poličnik, Posedarje, Maslenica, Rovanjska, Seline, Starigrad Paklenica do mjesta SV. Marija Magdalena , granice s Ličko -senjskom županijom.


Navedena biciklistička utrka održati će se u uvjetima posebno organiziranog odvijanja cestovnog prometa (preusmjeravanjem cestovnog prometa uz povremeno zatvaranje), odnosno isključivanje svih motornih i drugih vozila kao i svih drugih sudionika u prometu na trasi odvijanja biciklističke utrke uz pojačani angažman policijskih službenika Policijske uprave zadarske. Tijekom planiranih vremena zatvaranja dionice cesta promet će biti obustavljen,a puštanje u promet će se provoditi nakon prolaska sudionika utrke.

Savjetujemo da se u navedena vremena izbjegavaju navedeni cestovni pravci i koriste alternativni pravci. Zbog održavanja utrke očekuju se pojačane gužve i povećani zastoji prometa, stoga molimo sve sudionike u prometu za strpljenje i da poštuju zapovjedi, upute i smjernice policijskih službenika na terenu, te upute redarske službe organizatora utrke, kako svojim ponašanjem ne bi ugrozili vlastitu, ali i sigurnost ostalih sudionika u prometu.

 

Stranica