Benkovac - održan okrugli stol na temu prevencije e-nasilja

  • Slika /2022/PREVENCIJA/okrugli 1.jpg
  • Slika

Policijski službenici Policijske uprave zadarske sudjelovali na okruglom stolu na temu prevencije elektroničkog nasilja nad i među mladima u Zadarskoj županiji u organizaciji Volonterskog centra Zadar 

Foto PU zadarska/Volonterski centar Zadar

U Gradskoj knjižnici Benkovac, u četvrtak,01. prosinca 2022. godine Volonterski centar Zadar organizirao je okrugli stol na temu prevencije elektroničkog nasilja nad i među mladima u Zadarskoj županiji.

Okrugli stol  se odvijao u sklopu projekta „Edukacija – prvi korak prema prevenciji nasilja na internetu III“, koji Volonterski centar Zadar provodi u partnerstvu s Centrom za socijalnu skrb Benkovac te uz financijsku podršku Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade. 

Uz ostale sudionike, među panelistima sudjelovali su i policijski službenici Policijske uprave zadarske, Mario Brzoja, načelnik Policijske postaje Benkovac – Obrovac, Silvija Anić, policijska službenica za kibernetiku i digitalnu forenziku Službe kriminalističke policije te policijski službenici Policijske postaje Benkovac - Obrovac, Šime Narančić i Zrinko Gospić.  

Cilj projekta je edukacija srednjoškolaca, njihovih roditelja, nastavnika i stručne službe o opasnostima na internetu, s naglaskom na elektroničko nasilje, digitalni identitet te mogućnosti prevencije i zaštite mladih na internetu.

Stranica