Akcija dobrovoljnog davanja krvi

  • Slika /PU_ZD/slike/ddk obrovac.jpg
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika

Akcija dobrovoljnog davanja krvi u službenim prostorijama Policijske postaje Obrovac

       Foto: PU zadarska
            
             U ponedjeljak, 01.04.2019. godine u službenim prostorijama Policijske postaje Obrovac, policijski službenici su u suradnji s Gradskim društvom Crvenog križa grada Obrovca organizirali akciju dobrovoljnog darivanja krvi s ciljem  prikupljanja  dovoljne količine krvi onima kojima je potrebna. Akciji dobrovoljnog darivanja krvi pored policijskih službenika i  umirovljenih policijskih službenika odazvali su se i djelatnici drugih službi na području Grada Obrovca, župnik Župe Obrovca, djelatnici osnovne i srednje škole u Obrovcu, djelatnici HEP-a.
            Samoj akciji odazvalo se ukupno 18 dobrovoljnih davatelja. Ukupno je tom prilikom prikupljeno 12 doza krvi. Akciji se odazvao i župnik Grada Obrovca, don Krešo Čirak koji je krv dao prvi put kao i Iva Šendula, policijska službenica PP Obrovac. Na akciji je zabilježeni i rekorder u darivanju i to kontakt policijski službenik Anto Miloš  kojem je ovo bio 56. put da daruje krv.
             Ovom hvalevrijednom akcijom policijski službenici dokazuju kako je u bilo kojoj prigodi njihova dužnost pomaganje građanima.

Stranica