U prometnoj nesreći smrtno stradao motociklist

Slika PU_ZD/sudar2.jpg

Jučer poslijepodne oko 17.25 sati na županijskoj cesti ŽC-6065, na ulazu u mjesto Vrana, dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao 28-godišnji motociklist.

Foto: Ilustracija

Jučer  oko 17.25 sati na županijskoj cesti ŽC-6065, na ulazu u mjesto Vrana, dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao 28-godišnji motociklist.

Očevidom je utvrđeno kako je  kamionom zadarskih registarskih oznaka upravljao 65-godišnji vozač. Krećući se iz pravca Pakoštana prema Vrani, prilikom skretanja u lijevo na poljoprivredno zemljište, oduzeo je prednost prolaska motociklu Suzuki 750, zadarskih registarskih oznaka, koji je dolazio iz suprotnog pravca. U sudaru motocikl  je udario u zadnji desni dio vozila, nakon čega je pao na kolnik zajedno sa putnicima i klizeći sletio izvan kolnika.

Vozač motocikla i putnica (1981) su zbog teških ozljeda prevezeni u Opću bolnicu  Zadar, gdje je 28-godišnjak od zadobivenih ozljeda preminuo, dok je putnica zadržana na liječenju. Vozač kamiona je alkotestiran, i nije bilo reakcije na alkohol.

Protiv vozača kamiona slijedi kaznena prijava zbog izazivanja prometne nesreće.



Stranica