Splićanin zatečen sa speedom

Jučer su, policijski službenici Odsjeka kriminaliteta droga PU zadarske, dovršili kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjakom sa splitskog područja, koji je jučer, u večernjim satima, prilikom kontrole prometa, zatečen na području Benkovca u osobnom automobilu Renault splitskih registarskih oznaka.

Foto:PU zadarska

Jučer su, policijski službenici Odsjeka kriminaliteta droga PU zadarske, dovršili  kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjakom sa splitskog područja, koji je jučer, u večernjim satima, prilikom kontrole prometa, zatečen na području Benkovca u osobnom automobilu Renault splitskih registarskih oznaka. Pretragom automobila u njemu su policijski službenici pronašli ukupno 3325 grama opojne droge amfetamin zapakirane u više paketa, skrivenih u unutrašnjosti automobila. Sumnja se da je droga nabavljena radi preprodaje na splitskom području. Vrijednost zaplijenjene droge procjenjuje se na više od 300 000 kuna.

Pronađeni predmeti su mu oduzeti, a nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, uz kaznenu prijavu, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo zlouporabe opojnih droga, muškarac je priveden Istražnom sucu Županijskog suda u Zadru.



Stranica