Krivotvorili markice za pokaz

Slika PU_ZD/auto_policija01.jpg

Jučer su policijski službenici Odjela kriminalističke policije Policijske uprave Zadarske dovršili kriminalističko istraživanje nad više maloljetnih osoba koje se sumnjiči da su krivotvorili markice za đačke iskaznice javnog prijevoza. Maloljetni 17-godišnjak

Foto: Ilustracija

Jučer su policijski službenici Odjela kriminalističke policije Policijske uprave Zadarske dovršili kriminalističko istraživanje nad  više maloljetnih osoba koje se sumnjiči da su krivotvorili markice za đačke iskaznice javnog prijevoza.  Maloljetni 17-godišnjak se sumnjiči da je, pomoću skenera, izradio više krivotvorenih markica za đačke iskaznice za ožujak, travanj, svibanj i lipanj 2011.godine, nakon čega je tako kopirane krivotvorene markice dao na uporabu dvjema maloljetnicama u dobi od 15 godina, koje su ih koristile pri prijevozu.

Nadalje je utvrđeno da je 16-godišnjakinja, pomoću skenera, izradila krivotvorenu markicu za đački pokaz za mjesec koju je i koristila pri prijevozu. Prema svima Općinskom državnom odvjetniku za mladež u Zadru slijedi kaznena prijava.



Stranica