Zadar - sindikalna povjerenica osumnjičena za pronevjeru

Slika PU_ZD/novac02.jpg

Jučer su policijski službenici Odsjeka gospodarskog kriminaliteta dovršili kriminalističko istraživanje kojim je utvrđena osnovana sumnja da je 55-godišnjakinja iz Zadra, obnašajući dužnost sindikalne povjerenice, sindikalne podružnice jednog trgovačkog društva sa sjedištem u Zadru

Foto: Ilustracija

Jučer su policijski službenici Odsjeka gospodarskog kriminaliteta PU zadarske, dovršili kriminalističko istraživanje kojim je utvrđena osnovana sumnja da je 55-godišnjakinja iz Zadra, obnašajući dužnost sindikalne povjerenice, sindikalne podružnice jednog trgovačkog društva sa sjedištem u Zadru, u razdoblju od 1.siječnja 2004. do 5.listopada 2010.godine, protupravno prisvojila sa žiro računa podružnice 281 316 kuna.

Dio novca u iznosu od 10 tisuća kuna je vratila, a prisvojeni novac je pokušala prikriti sačinjavajući lažne blagajničke isplatnice, kao i nepravilnim vođenjem  poslovnih knjiga. Protiv nje podnesena je kaznena prijava zbog pronevjere, krivotvorenja službene isprave i povrede obveze vođenja trgovačkih i poslovnih knjiga.

 



Stranica