Dovršena kriminalistička istraživanja

Slika PU_ZD/auto_policija01.jpg

Policijski službenici Policijske postaje Obrovac dovršili su kriminalističko istraživanje nad 38-godišnjakom s obrovačkog područja, kojeg se sumnjiči da je potkraj studenog prošle godine provalio u prodavaonicu Bakmaz u Obrovcu, odakle je otuđio metalnu kasu s novcem te cigarete i slatkiše u vrijednosti od oko

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Obrovac dovršili su kriminalističko istraživanje nad 38-godišnjakom s obrovačkog područja, kojeg se sumnjiči da je potkraj studenog prošle godine provalio u prodavaonicu Bakmaz u Obrovcu, odakle je otuđio metalnu kasu s novcem te cigarete i slatkiše u vrijednosti od oko 30 tisuća kuna. Protiv njega podnesena je kaznena prijava.

Također su dovršili kriminalističko istraživanje nad državljanima BiH u dobi od 21 i 32 godine, koje se sumnjiči da su u srpnju prošle godine na autocesti A-1 na odmorištu Marune,  provalili u kamper talijanskog državljanina te otuđili I Phone, 500 eura i bankovnu karticu.

Protiv obojice je  podnesena  kaznena prijava.

Policijski službenici II Policijske postaje Zadar dovršili kriminalističko istraživanje grupom maloljetnika u dobi od 17, 16 i 15 godina, koje se sumnjiči da su u nedjelju, na autobusnom kolodvoru u Zadru fizički napali i izudarali svoje vršnjake od kojih su prethodno izgubili nogometnu utakmicu. Napadnuti mladići zadobili su lakše tjelesne ozljede. Slijedi im kaznena prijava zbog tjelesne ozljede.

  



Stranica