Najava Europskog moto susreta u Biogradu

Slika PU_ZD/grb-policije.jpg

Slijedeći tjedan, od 26. do 29. svibnja,  u Biogradu se održava dvadeseti Europski moto susret pod nazivom "CROATIA HARLEY DAYS" u organizaciji Grada Biograda, na kojem se očekuje dolazak oko 10 000 motorista iz cijele Europe. U subotu,

Foto: Ilustracija

Od 26. do 29. svibnja 2011. godine u Biogradu se održava dvadeseti Europski moto susret pod nazivom "CROATIA HARLEY DAYS" u organizaciji Grada Biograda, na kojem se očekuje dolazak oko 10 000 motorista iz cijele Europe.  U subotu, dana 28. svibnja 2011. godine, u sklopu navedenog moto susreta, u vremenu od 12 do 15 sati predviđen je moto defile od Zadra do Biograda.

Tijekom odvijanja događanja u Biogradu, Grad Biograd donio je Odluku o posebnoj regulaciji prometa u gradu, a tijekom odvijanja defilea, na kojem očekujemo oko 3000 motociklista, policija će osiguravati njihov prolazak  kroz  Zadar te trasom do Biograda. Molimo građane da tijekom navedenih događanja, obzirom na očekivane prometne gužve poštuju prometnu regulaciju i ako je moguće izbjegavaju promet u središtu Biograda i područje poluotoka u  Zadru.

Detaljnije informacije o samom susretu i programu biti će dostupne na zajedničkoj konferenciji za medije koja će se održati tijekom narednog tjedna u Biogradu.



Stranica