Dovršena kriminalistička istraživanja

Slika PU_ZD/policija05.jpg

Policijski službenici Policijske postaje Benkovac dovršili su kriminalističko istraživanje nad 51-godišnjakom s benkovačkog područja, kojeg se sumnjiči da je tijekom proteklog vikenda u Nadinu provalio u kuću u vlasništvu 50-godišnjakinje,

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Benkovac dovršili su kriminalističko istraživanje nad 51-godišnjakom s benkovačkog područja, kojeg se sumnjiči da je tijekom proteklog vikenda u Nadinu, provalio u kuću u vlasništvu 50-godišnjakinje te otuđio posteljinu, dva zlatna lančića, torbu i fotoaparat, vrijedne oko 5 tisuća  kuna. Predmeti su mu oduzeti i vraćeni vlasnici, a protiv njega podnesena je kaznena prijava.

Policijski službenici Policijske postaje Biograd dovršili su kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjakinjom s biogradskog područja, koju se sumnjiči da je u subotu u Pakoštanima, s pulta na kiosku, otuđila mobitel Blackberry u vlasništvu 21-godišnjakinje, vrijedan oko 3 tisuće kuna. Mobitel joj je oduzet i vraćen vlasnici, a protiv nje podnesena je kaznena prijava.



Stranica