Dovršena kriminalistička istraživanja

Slika PU_ZD/pretraga01.jpg

Policijski službenici Policijskih postaja Benkovac i Obrovac dovršili su kriminalističko istraživanje nad 19 i 16-godišnjakom s obrovačkog područja koji se prethodnog dana nisu zaustavili na znak zaustavljanja policijskih službenika već su pobjegli. Provedenim istraživanjem utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da su mladići sredinom ožujka, provalili

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijskih postaja Benkovac i Obrovac dovršili su kriminalističko istraživanje nad 19 i 16-godišnjakom s obrovačkog područja koji se prethodnog dana nisu zaustavili na znak zaustavljanja policijskih službenika već su pobjegli. Provedenim istraživanjem utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da su mladići sredinom ožujka, provalili u prodavaonicu Sonik u Karinu, odakle su otuđili cigarete i gume za žvakanje, u vrijednosti od 600 kuna. Također ih se sumnjiči da su istu prodavaonicu provalili  potkraj travnja i tada otuđili cigarete i druge artikle vrijedne oko 14 tisuća kuna.

Protiv obojice je podnesena kaznena prijava zbog teških krađa, a protiv 19-godišnjeg vozača i zbog krivotvorenja isprava, te optužni prijedlog zbog prekršaja iz prometa.

Policijski službenici II Policijske postaje dovršili su kriminalističko istraživanje nad trojicom maloljetnika u dobi od 15, 16 i 17 godina, koje se sumnjiči da su tijekom proteklog vikenda, provalili u kafić  na kolodvoru u Zadru, odakle su otuđili manji iznos novca i bocu alkoholnog pića, u vrijednosti od 300 kuna. Također ih se sumnjiči da su iste noći provalili u UO AŽ-kolodvor i također otuđili novac i piće vrijedne oko 400 kuna, da bi potom, pokušali provaliti  i u kafić Step u ulici Vlatka Mačeka. Prema maloljetnicima podneseno je posebno izvješće ODO za mladež u Zadru.



Stranica