Krađe - dovršena kriminalistička istraživanja

Slika PU_ZD/policija05.jpg

Policijski službenici II Policijske postaje su dovršili kriminalističko istraživanje nad 18-godišnjakom kojeg se sumnjiči da je u Sukošanu početkom travnja 52-godišnjem muškarcu otuđio novčanik

Foto: Ilustracija

Policijski službenici II Policijske postaje su dovršili kriminalističko istraživanje nad 18-godišnjakom sa područja Čakovca,  kojeg se sumnjiči da je u Sukošanu početkom travnja 52-godišnjem muškarcu otuđio novčanik s domaćim i stranim novcem.

 Isto tako su dovršili kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjom ženom koju se sumnjiči da je 9.travnja u Molatskoj ulici u Zadru otuđila torbicu u vl. 47-godišnjakinje. Potom je sa otuđenim bankovnim karticama podigla oko 20 tisuća kuna sa bankovnog računa oštećene. Protiv nje su podnesene kaznene prijave zbog kaznenih djela Krađe, Prijevare i Posebni slučajevi krivotvorenja isprava.

Policijski službenici Prve policijske postaje su dovršili kriminalističko istraživanje nad 18-godišnjom djevojkom,  koju se sumnjiči da je krajem ožujka u ugostiteljskom objektu na Kolovarima u Zadru otuđila jaknu i mobitel u vl. 20-godišnjakinje.  Protiv nje je podnesena kaznena prijava.



Stranica