Spriječavali policijske službenike pri uredovanju

Slika PU_ZD/pretraga01.jpg

Prilikom dolaska policijskih službenika, dvojica 22 godišnjaka su fizičkim nasrtajima pokušali spriječiti policijske službenike pri uredovanju. Međutim ubrzo su svi učesnici dovedeni u prostorije policije, gdje je nakon provedenog kriminalističkog istraživanja utvrđeno kako su dvojica 22-godišnjaka počinila kazneno djelo

Foto: Ilustracija

U nedjelju u ranim jutarnjim satima, došlo je do narušavanja javnog reda i mira na Kolovarima u Zadru. Naime, nešto iza 4 sata ujutro verbalno, a potom i fizički su se sukobili pet  muških osoba.  Prilikom dolaska policijskih službenika, dvojica 22 godišnjaka su fizičkim nasrtajima pokušali spriječiti policijske službenike pri uredovanju. Međutim ubrzo su svi učesnici dovedeni u prostorije policije, gdje je nakon provedenog kriminalističkog istraživanja utvrđeno kako su dvojica 22-godišnjaka počinila kazneno djelo Spriječavanja službene osobe u obavljanju službene radnje, dok se 46-godišnji muškarac  sumnjiči za kazneno djelo bludnih radnji na štetu jedne djevojke.

Isto tako je utvrđeno kako su se četvorica mlađih muškaraca prethodno fizički sukobila sa 46-godišnjakom te je protiv svih podnesen optužni prijedlog zbog drskog ponašanja.



Stranica