Osumnjičeni za krađu električne energije

Slika PU_ZD/traka06.jpg

Policijski službenici I PP Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 54 i 52-godišnjim njemačkim državljanima s boravištem na Viru koje se sumnjiči da su se, u razdoblju od svibnja 2009. do srpnja 2010.godine, neovlašteno priključili na sustav opskrbe električnom energijom te istu koristili.

Foto: Ilustracija

Policijski službenici I PP Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 54 i 52-godišnjim njemačkim državljanima s boravištem na Viru koje se sumnjiči da su se, u razdoblju od svibnja 2009. do srpnja 2010.godine, neovlašteno priključili na sustav opskrbe električnom energijom te istu koristili. Materijalna šteta iznosi oko 27 tisuća kuna. Protiv njih podnesena je kaznena prijava zbog povrede odredbi Zakona o energiji.

Isto tako, dovršili su kriminalističko istraživanje i nad 62-godišnjakom iz Vira kojeg se sumnjiči da se, u srpnju pretprošle godine, neovlašteno priključio na sustav opskrbe električnom energijom te istu koristio godinu dana. Materijalna šteta iznosi oko 27 tisuća kuna. Protiv njega podnesena je kaznena prijava zbog povrede odredbi Zakona o energiji.



Stranica