Krađa električne energije

Slika PU_ZD/policajac01.jpg

Policijski službenici PP Biograd dovršili su kriminalističko istraživanje nad 53-godišnjakom s biogradskog područja kojeg se sumnjiči da se u travnju prošle godine, neovlašteno priključio na sustav opskrbe električnom energijom te istu koristio do rujna.

Foto: Ilustracija

Policijski službenici PP Biograd dovršili su kriminalističko istraživanje nad 53-godišnjakom s biogradskog područja kojeg se sumnjiči da se u travnju prošle godine, neovlašteno priključio na sustav opskrbe električnom energijom te istu koristio do rujna. Materijalna šteta iznosi oko 17 tisuća kuna. Protiv njega podnesena je kaznena prijava zbog povrede odredbi Zakona o energiji.

Policijski službenici I PP Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 50-godišnjakom iz Vira kojeg se sumnjiči da se u veljači prošle godine, neovlašteno priključio na sustav opskrbe električnom energijom te istu koristio godinu dana. Materijalna šteta iznosi oko 40  tisuća kuna. Protiv njega podnesena je kaznena prijava zbog povrede odredbi Zakona o energiji.

Također je provedeno istraživanje nad 46-godišnjakom i 24-godišnjakinjom koji su se u srpnju 2009. godine na Viru, neovlašteno priključili na sustav opskrbe električnom energijom te istu koristili godinu dana. Materijalna šteta iznosi oko 27 tisuća kuna. Slijedi im kaznena prijava.



Stranica