Dovršena kriminalistička istraživanja

Slika PU_ZD/uhicenik01.jpg

 Policijski službenici Policijske postaje Obrovac dovršili su kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjakom iz Ogulina, kojeg se sumnjiči da je u proteklih mjesec dana u Obrovcu, u tri navrata provalio u kafić u vlasništvu

Foto: Ilustracija

Policijski službenici II Policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjakom iz okolice Benkovca, kojeg se sumnjiči da je u drugoj polovici prošle godine, u Ljupču, sa odašiljača poduzeća Vipnet otuđio bakreni kabel. Materijalna šteta iznosi oko 6  tisuća  kuna. Također ga se sumnjiči da je u veljači ove godine u Rtini, iz autoradionice u vlasništvu 53-godišnjaka otuđio rabljene autodijelove u vrijednosti od oko 30 tisuća kuna. Protiv njega su podnesene  kaznene prijave.

Policijski službenici Policijske postaje Obrovac dovršili su kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjakom iz Ogulina, kojeg se sumnjiči da je u proteklih mjesec dana u Obrovcu, u tri navrata provalio u kafić u vlasništvu 39-godišnjaka, pronašao ključ aparata za igre na sreću te se kladio pri čemu je vlasniku lokala pričinio štetu u iznosu od nekoliko tisuća  kuna.



Stranica