Zlouporaba opojnih droga

Slika PU_ZD/marihuana02.jpg

Tijekom proteklog vikenda su, policijski službenici Odsjeka kriminaliteta droga Policijske uprava Zadarske, dovršili kriminalističko istraživanje nad 21 i dva 34-godišnjaka sa zadarskog područja, koje se sumnjiči da su počinili kaznena djela

Foto: Ilustracija

Tijekom proteklog vikenda su, policijski službenici Odsjeka kriminaliteta droga Policijske uprava Zadarske, dovršili kriminalističko istraživanje nad 21 i dva 34-godišnjaka sa zadarskog područja, koje se sumnjiči da su počinili kaznena djela zlouporabe opojnih droga.

 Naime, obojicu  su u subotu u večernjim satima, u ulici Narodnog lista u Zadru, policajci zatekli u posjedovanju 4 odnosno 8 grama opojne droge „marihuana“. Muškarci su privedeni na kriminalističko istraživanje tijekom kojeg im je oduzeta pronađena droga. Protiv njih podnesene su kaznene prijave.

U nedjelju, u jutarnjim satima, pretragom stana drugog 34-godišnjaka u ulici Put Murata u Zadru, policajci su u stanu pronašli 96 grama „Marihuane“, 76 komada sjemenki indijske konoplje, preciznu vagu, mobitel i više SIM-kartica. Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja muškarac je, uz kaznenu prijavu zbog  postojanja osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo zlouporabe opojnih droga, priveden istražnom sucu Županijskog suda u Zadru.



Stranica