Ubojstvo - dovršeno kriminalističko istraživanje

Slika PU_ZD/traka03.jpg

Radi svega navedenog, policijski službenici su nad 20-godišnjakom proveli kriminalističko istraživanje te utvrdili postojanje osnovane sumnje da je mladić, u kući u Stankovcima ubio svoju majku, a potom njeno tijelo bacio u cisternu za vodu u sklopu kuće. Nakon ubojstva je počistio kuću u namjeri da prikrije tragove zločina.

Foto: Ilustracija

Danas su policijski službenici Policijske uprave zadarske dovršili kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjakom kojeg se sumnjiči da je 26. veljače 2011.godine u obiteljskoj kući u Stankovcima, nakon kraće verbalne prepirke, udario i usmrtio svoju majku.

Naime, policijski službenici Policijske uprave zadarske su u nedjelju,  6. ožujka ove godine, zaprimili prijavu o nestanku ove 40-godišnje žene. Po zaprimljenoj prijavi nestanka odmah se započelo sa mjerama traganja u sklopu kojih su obavljeni brojni razgovori sa potencijalnim svjedocima i članovima obitelji, analizirano je kretanje nestale žene prije samog nestanka te njeni kontakti koje je ostvarivala prije nestanka. S ciljem pronalaska nestale, na području Benkovca policijski službenici pretražili su i njen stan. Obavljeni su brojni razgovori, vršena je pretraga terena na benkovačkom i stankovačkom području te su zatražene operativne provjere od strane susjednih policijskih uprava. Također je u traganju zatražena pomoć građana putem medija.

 Radi svega navedenog, policijski službenici su nad 20-godišnjakom proveli kriminalističko istraživanje te utvrdili postojanje osnovane sumnje da je mladić, u kući u Stankovcima, ubio svoju majku, a potom njeno tijelo  bacio u cisternu za vodu u sklopu kuće. Nakon ubojstva je počistio kuću u namjeri da prikrije tragove zločina.Temeljem naloga istražnog suca u kući u Stankovcima izvršena je jučer pretraga i očevid  tijekom kojeg je u cisterni pronađeno tijelo žrtve.Danas je na Odjelu patologije Opće bolnice u Zadru izvršena obdukcija kojom je utvrđeno da je žrtva usmrćena udarcima tupog predmeta u predjelu glave.

Osumnjičeni 20-godišnjak se privodi u Istražni centar Županijskog suda u Zadru uz kaznenu prijavu zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo Ubojstva.

        

        



Stranica