Napali ga, okrali i zaključali u stan

Slika PU_ZD/pretraga01.jpg

U ponedjeljak je 35-godišnjak iz Zadra policiji prijavio tri nepoznata muškarca koji su ga, prethodne večeri u njegovom stanu, u ulici Ivana Gundulića u Zadru, udarili po glavi teleskopskom palicom te mu otuđili pušku za podvodni ribolov i aparat za motanje duhana, nakon čega su ga zaključali u stanu i pobjegli.

Foto: Ilustracija

U ponedjeljak je 35-godišnjak iz Zadra policiji prijavio tri nepoznata muškarca koji su ga, prethodne večeri u njegovom stanu, u ulici Ivana Gundulića u Zadru, udarili po glavi teleskopskom palicom te mu otuđili pušku za podvodni ribolov i aparat za motanje duhana, nakon čega su ga zaključali u stanu i pobjegli. Na mjestu događaja izvršen je očevid, a muškarcu su konstatirane lakše tjelesne ozljede.

Policijski službenici I policijske postaje Zadar  su na kriminalističko istraživanje doveli dvije osobe u dobi od 42 i 48 godina, koje se sumnjiči da su na njegovu štetu počinili kaznena djela Razbojništvo i Protupravno oduzimanje slobode. Nad istima je izvršeno prepoznavanje te se nastavlja obrada događaja.



Stranica