Zlouporabe opojnih droga

Slika PU_ZD/droga03.jpg

 Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđena je osnovana sumnja da je mladić tijekom prosinca prošle godine 18-godišnjaku prodao 11 grama „kokaina“, te u tri navrata opojnu drogu „amfetamin“ trojici mladića iz okolice Zadra, u količinama od 30, 8 i 28 grama. Jučer je uz kaznenu prijavu priveden Istražnom sucu Županijskog suda u Zadru.

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Odsjeka kriminaliteta droga Policijske uprave zadarske jučer su dovršili kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjakom  zbog  kaznenog djela Zlouporaba opojnih droga. U sklopu istraživanja pretražena je i njegova obiteljska kuća u kojoj su policajci pronašli paketić s 0,2 g „marihuane“, 102 sjemenke indijske konoplje i veći broj mobitela i SIM-kartica za koje se sumnja da su korišteni prilikom preprodaje opojnih droga.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđena je osnovana sumnja da je mladić tijekom prosinca prošle godine 18-godišnjaku prodao 11 grama „kokaina“, te u tri navrata opojnu drogu „amfetamin“ trojici mladića iz okolice Zadra, u količinama od 30, 8 i 28 grama. Jučer je  uz kaznenu prijavu priveden Istražnom sucu Županijskog suda u Zadru.

Također sinoć,  u ulici Dr. Franje Tuđmana u Zadru, policajci su kod 26-godišnjaka iz Zadra pronašli 1.1 gram opojne droge „amfetamin“. Droga mu je oduzeta, a protiv njega je podnesena kaznena prijava zbog Zlouporabe opojnih droga.



Stranica