Zatečen s drogom dok je alkoholiziran upravljao vozilom

Slika PU_ZD/alkotest01.jpg

 Također je prilikom kontrole u prometu, ovaj vozač alkotestiran te je utvrđeno kako je upravljao vozilom pod utjecajem alkohola od je 1,7 promila, nakon čega je zadržan do otrježnjenja u prostorijama policije. Protiv 24 godišnejg vozača je podnesen i optužni prijedlog iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Foto: Ilustracija

Jučer nešto prije ponoći u ulici Ante Starčevića u Zadru, policijski službenici Policijske uprave Zadarske u osobnom vozilu marke Opel Vectra riječkih registracijskih oznaka zatekli su 24-godišnjaka koji je kod sebe posjedovao jedan smotuljak opojne droge „marihuana“ težine jedan gram. Droga mu je oduzeta te je protiv njega podnesena kaznena prijava zbog kaznenog djela Zlouporaba opojnih droga.

Također je prilikom kontrole u prometu, ovaj vozač alkotestiran te je utvrđeno kako je upravljao vozilom pod utjecajem alkohola od je  1,7 promila, nakon čega je zadržan do otrježnjenja u prostorijama policije. Protiv 24 godišnejg vozača je podnesen i optužni prijedlog iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.



Stranica