U prometnoj nesreći smrtno stradala vozačica

Slika PU_ZD/policija05.jpg

Sinoć u Bibinju u teškoj prometnoj nesreći, koja se dogodila na državnoj cesti DC8, smrtno je stradala 44- godišnja vozačica iz Zadra, dok su dvije osobe teško ozlijeđene. Prometna nesreća dogodila se poslije 20 sati sati kada je 38-godišnji vozač

Foto: Ilustracija

Sinoć u Bibinju u teškoj prometnoj nesreći, koja se dogodila na državnoj cesti DC8,  smrtno je stradala 44- godišnja vozačica iz Zadra, dok su dvije osobe  teško  ozlijeđene. Prometna nesreća dogodila se poslije 20 sati sati kada je 38-godišnji vozač osobnog vozila marke Mazda izlazeći iz lijevog zavoja, smjer Zadar - Biograd,  prešao u suprotan prometni trak i sudario se vozilom marke Renaultom zadarskih registarskih oznaka kojim je upravljala poginula žena. 

U nesreći su teško olzijeđeni 5-godišnje dijete - putnik u Renaultu te  38-godišnji vozač Mazde protiv kojeg će biti podignuta kaznena prijava zbog izazivanja prometne nesreće sa smrtnom posljedicom. Na mjestu događaja je izvršen očevid, a nevedena dionica ceste je bila zatvorena za promet, koji se odvijao obilazno kroz mjesto Bibinje.



Stranica