Dovršena kriminalistička istraživanja

Slika PU_ZD/uhicenik03.jpg

Jučer su policijski službenici Policijske postaje Obrovac dovršili kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjakom iz Ogulina kojeg se sumnjiči da je tijekom studenog i prosinca prošle godine u Selinama, u više navrata, sa vikend kuće u vlasništvu 49-godišnjaka, otuđivao bakrene oluke

Foto: Ilustracija

Jučer su policijski službenici Policijske postaje Obrovac dovršili kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjakom iz Ogulina kojeg se sumnjiči da je tijekom studenog i prosinca prošle godine u Selinama, u više navrata, sa vikend  kuće u vlasništvu 49-godišnjaka, otuđivao bakrene oluke u vrijednosti od oko pet tisuća kuna. Protiv njega slijedi kaznena prijava.

Također,  policijski službenici I Policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 16-godišnjakom iz Zadra koje se sumnjiči da je početkom siječnja ove godine na Krešimirovoj obali u Zadru, provalio u prostorije Turističkog ureda Diklo i oštetio vrata bankomata  koji se nalazi u uredu, iz kojeg nije uspio otuđiti novac.  Protiv njega slijedi kaznena prijava zbog krađe (pokušaj).



Stranica