Posebna regulacija prometa za 21. i 22.siječnja

Slika PU_ZD/grb-policije.jpg

Obzirom na to da se na navedenim mjestima očekuje veći broj osoba koje će nazočiti polaganju vijenaca, očekujemo da će doći do povremenog otežanog odvijanja prometa te će policijski službenici Policijske uprave na tim mjestima vršiti fizičku regulaciju prometa. Molimo građane za razumijevanje i strpljenje vezano za privremene zastoje u prometu,

Foto: Ilustracija

Dana 21. i 22. siječnja 2011.godine ,na području Zadra i okolice obilježava se godišnjica Vojno redarstvene akcije „Maslenica“, kojom prilikom će se u petak, na gradskom groblju u Zadru, te u ulici Ante Starčevića polagati vijenci. Također će se vijenci polagati u subotu mjestima Kašić i Islam Latinski.

Obzirom na to da se na navedenim mjestima očekuje veći broj osoba koje će nazočiti polaganju vijenaca, očekujemo da će doći do povremenog otežanog odvijanja prometa te će policijski službenici Policijske uprave na tim mjestima vršiti fizičku regulaciju prometa.

Molimo građane za razumijevanje i  strpljenje vezano za privremene zastoje u prometu, također ih svajetujemo da prometuju uz povećani oprez  te poštuju upute  policijskih službenika.



Stranica