Dovršena kriminalistička istraživanja

Slika PU_ZD/auto_policija06.jpg

Jučer su policijski službenici Policijske postaje Benkovac dovršili kriminalističko istraživanje nad 49-godišnjakom sa benkovačkog područja kojeg se sumnjiči da je u posljednjih mjesec dana u Ceranjama Donjim iz dvorišta obiteljske kuće

Foto: Ilustracija

Jučer su policijski službenici Policijske postaje Benkovac dovršili kriminalističko istraživanje nad 49-godišnjakom sa benkovačkog područja kojeg se sumnjiči da je u posljednjih mjesec dana u Ceranjama Donjim iz dvorišta obiteljske kuće 66-godišnjaka otuđio razni građevinski i vodovodni materijal vrijedan oko tisuću kuna. Protiv njega slijedi kaznena prijava.

Policijski službenici II Policijske postaje Zadar dovršili kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjakom iz Zadra kojeg se sumnjiči da je u posljednjih mjesec dana u Crnom sa otvorenog skladišta poduzeća u vlasništvu 42-godišnjaka otuđio razni građevinski materijal vrijedan preko 25 tisuća kuna. Protiv njega slijedi kaznena prijava.

Također,  policijski službenici II Policijske postaje Zadar su dovršili kriminalističko istraživanje nad 28 i 20-godišnjakom iz Zadra koje se sumnjiči da su u siječnju prošle godine u Prkosu, sa otvorenog prostora, otuđili neugrađeni hidrant u vlasništvu poduzeća iz Splita vrijedan oko tri tisuće kuna. Protiv obojice slijedi kaznena prijava zbog krađe.



Stranica