Zadar - protupravna naplata

Slika PU_ZD/pretraga01.jpg

Nakon što je dužnik maltretiranje prijavio policiji, jučer prijepodne se u ugostiteljskom objektu u Zadru susreo sa 27-godišnjakom i predao mu dio duga. Primopredaju novca nadzirali su policajci koji su nakon toga krenuli u uhićenje pri čemu se 27-godišnjak pokušao oduprijeti te se pješice dao u bijeg, ali je nakon kraće potjere svladan i uhićen.

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Odsjeka organiziranog kriminaliteta Policijske uprave zadarske jučer su dovršili kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjakom iz Zadra kojeg se sumnjiči da je u proteklih mjesec dana verbalno i fizički napadao svog 50-godišnjeg dužnika, tražeći od njega da mu vrati dug kojeg je vjerovnik samovoljno uvećao na iznos od nekoliko desetaka tisuća kuna. Nakon što je dužnik maltretiranje prijavio policiji, jučer prijepodne se  u ugostiteljskom objektu u Zadru susreo sa 27-godišnjakom i predao mu dio duga. Primopredaju novca nadzirali su policajci koji su nakon toga krenuli u uhićenje pri čemu se 27-godišnjak  pokušao oduprijeti te se pješice dao u bijeg, ali je nakon kraće potjere svladan i uhićen.                                                                                                                   

Protiv njega slijedi kaznena prijava zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio kaznena djela protupravne naplate i sprječavanja službene osobe u obavljanju službene dužnosti.



Stranica