Dovršena kriminalistička istraživanja

Slika PU_ZD/uhicenik02.jpg

Policijski službenici II Policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 17-godišnjakom sa zadarskog područja kojeg se sumnjiči da je zajedno sa 18 i 19-godišnjakom, u noći 16.prosinca  u industrijskoj zoni Gaženica, otuđio 160 litara benzina iz cisterni teretnog vlaka. Protiv sve trojice slijedi kaznena prijava zbog krađe.

Foto: Ilustracija

Policijski službenici II PP Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 17-godišnjakom sa zadarskog područja kojeg se sumnjiči da je zajedno sa 18 i 19-godišnjakom, u noći  16.prosinca , u industrijskoj zoni Gaženica, otuđio 160 litara benzina iz cisterni teretnog vlaka. Protiv sve trojice slijedi kaznena prijava zbog krađe.

Isto tako,  dovršili su  kriminalističko istraživanje nad trojicom mladića u dobi od 17, 20 i 25 godina, također sa zadarskog područja, koje se sumnjiči da su iste noći, u industrijskoj zoni Gaženica, otuđili 640 litara benzina iz cisterni teretnog vlaka. Protiv ove trojice također slijedi kaznena prijava zbog krađe.

Jučer su policijski službenici PP Benkovac dovršili kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjakom sa biogradskog područja, kojeg se sumnjiči da je početkom listopada u Radašinovcima otuđio 4 janjeta u vlasništvu 66-godišnjakinje, u vrijednosti od oko 3 000 kuna, te sredinom listopada u Vrani otuđio 2 janjeta i 7 kokošiju u vlasništvu 77-godišnjaka u vrijednosti od oko 1 800 kuna. Protiv njega podnesena je kaznena prijava zbog krađa.



Stranica