Dopuna priopćenja - oštećenje autobusa sa igračima KK Partizan

Slika PU_ZD/navijaci03.JPG

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je pored dvojice maloljetnika u dobi od 15 i 16 godina, u navedenom događaju sudjelovalo još pet maloljetnika u dobi od 14 i 15 godina, koji su kamenjem razbili stakla na autobusu i nakon tog pobjegli sa mjesta događaja.

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske uprave zadarske danas su dovršili  kriminalističko istraživanje nad grupom maloljetnika  koje se sumnjiči da su 12. prosinca  (nedjelja ) nakon košarkaške utakmice između KK „Zadar“ i KK „Partizan“, u ulici Put Biliga kamenjem razbili stakla na autobusu poduzeća „Liburnija“, u kojem su se nalazili igrači i članovi gostujućeg kluba, a kojom prilikom je lakše ozlijeđen jedan putnik.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je pored dvojice maloljetnika u dobi od 15 i 16 godina, u navedenom događaju sudjelovalo  još pet maloljetnika u dobi od 14 i 15 godina, koji su kamenjem razbili stakla na autobusu i nakon tog pobjegli sa mjesta događaja.

Sa svim maloljetnicima je u nazočnosti roditelja obavljen razgovor u prostorijama policije, nakon čega su napustili službene prostorije.         Prema svim maloljetnicima Općinskom državnom odvjetniku za mladež u Zadru podnosi se posebno izvješće zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili kaznena djela Uništenje i oštećenje tuđe stvari i Nasilničko ponašanje u svezi zločina iz mržnje.



Stranica