Dovršena kriminalistička istraživanja

Slika PU_ZD/auto_policija01.jpg

Policijski službenici PP Gračac jučer su dovršili kriminalističko istraživanje nad 17-godišnjakom za kojeg je utvrđena osnovana sumnja da je prethodne noći provalio u čitaonicu i knjižnicu u Gračacu iz koje je otuđio manji novčani iznos

Foto: Ilustracija

Policijski službenici PP Gračac jučer su dovršili kriminalističko istraživanje nad 17-godišnjakom za kojeg je utvrđena osnovana sumnja da je prethodne noći provalio u čitaonicu i knjižnicu u Gračacu iz koje je otuđio manji novčani iznos. Prema njemu je ODO za mladež podneseno posebno izvješće zbog teške krađe provaljivanjem.

Isto tako,  policijski službenici I Policijske postaje Zadar  su dovršili kriminalističko istraživanje nad 47 i 27-godišnjakom sa zagrebačkog područja za koje je utvrđena osnovana sumnja da su 12.studenog ove godine  u ul. Obala kneza Trpimira u Zadru pokušali provaliti u kiosk poduzeća „Tisak“. Protiv njih je podnesena kaznena prijava zbog  teške krađe provaljivanjem u pokušaju.

Dok su policijski službenici II Policijske postaje Zada dovršili su kriminalističko istraživanje nad 20 i 23-godišnjakom sa zagrebačkog područja za koje je utvrđena osnovana sumnja da su jučer u poslijepodnevnim satima  u Bibinjama pokušali provaliti u obiteljsku kuću u vlasništvu 56-godišnjaka u čemu su zatečeni od strane člana obitelji vlasnika kuće. Protiv njih je podnesena kaznena prijava zbog teške krađe provaljivanjem u pokušaju.



Stranica