Dovršetak kriminalističkih istraživanja

Slika PU_ZD/pu zadarska.JPG

Policijski službenici I Policijske postaje Zadar su jučer dovršili kriminalističko istraživanje nad 45-godišnjakom kojeg se sumnjiči da je počinio kazeno djelo Teške krađe. Naime, utvrđeno je da je 14.studenog (nedjelja) u ranim večernjim satima, u Velebitskoj ulici u Zadru

Foto: Ilustracija

Policijski službenici I Policijske postaje Zadar su jučer dovršili  kriminalističko istraživanje nad  45-godišnjakom kojeg se sumnjiči da je počinio kazeno djelo Teške krađe.

Naime, utvrđeno je da je 14.studenog (nedjelja) u ranim večernjim satima,  u Velebitskoj ulici u Zadru, kroz prozor ušao u stan u vl.26-godišnjeg valsnika te iz stana otuđio zlatninu, dva muška sata i  putovnice članova obitelji. U spavačoj sobi ga je zatekao jedan od članova obitelji, kojem je osumnjičeni  predao otuđene predmete i udaljio se u nepoznatom pravcu.  Protiv 45-godišnjaka je podnesena kaznena prijava.

Također su dovršili kriminalističko istraživanje nad 21 i 25-godišnjakom, koje se sumnjiči da su počinili kazneno djelo Krađe. Utvrđeno je da su dana 10. rujna  u večernjim satima na Narodnom trgu u Zadru, otuđili bicikl u vlasništvu 31-godišnjeg Zadranina. Protiv obadvojice osumnjičenih je podnesena kaznena prijava.

Isto tako, proveli su kriminalističko istraživanje nad 42-godišnjakom sa zagrebačkog područja, kojeg se sumnjiči da je u mjesecu srpnju na Viru otuđio mobitel u vl.41-godišnjaka, te je protiv njega podnesena kaznena prijava.



Stranica