Njava akcije "Živim život bez nasilja"

Slika PU_ZD/logo-slide 1.JPG

„Živim život bez nasilja“ naziv je kampanje koju su pokrenuli Ministarstvo unutarnjih poslova i Program Ujedinjenih naroda za razvoj u RH (UNDP). Kampanja „Živim život bez nasilja“ počinje u ponedjeljak, 8. studenog, a provodit će se na području svih policijskih uprava u Hrvatskoj do 24. studenog.

Foto: Ilustracija

„Živim život bez nasilja“ naziv je kampanje koju su pokrenuli Ministarstvo unutarnjih poslova i Program Ujedinjenih naroda za razvoj u RH (UNDP).

Kampanja  „Živim život bez nasilja“ počinje u ponedjeljak, 8. studenog, a provodit će se na području svih policijskih uprava u Hrvatskoj do 24. studenog.

Nositelji projekta su MUP RH i UNDP, a partneri u provođenju aktivnosti su:  Ministarstvo obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti (Obiteljski centri), Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa, Ministarstvo zdravstva i socijalne skrbi, Ministarstvo pravosuđa, Agencija za odgoj i obrazovanje te Udruge civilnog društva.

Cilj preventivnih aktivnosti je senzibiliziranje javnosti na problem nasilja te poticanje građana, a posebno žrtava na prijavljivanje obiteljskog nasilja.



Stranica