Teška tjelesna ozljeda

Slika PU_ZD/napad_sakama.jpg

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako ga je oko 04.00 sata ispred disco-bara 20-godišnjak pogodio pivskom bocom usljed čega je dobio povredu ruke i glave. Protiv 20-godišnjaka je podnesena kaznena prijava zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo Teška tjelesna ozljeda

Foto: Ilustracija

U nedjelju u ranim jutarnjim satima, zaprimljena je dojava da je ispred ugostiteljskog objekta u Vrsima, 19-godišnjak  zadobio tešku tjelesnu ozljedu. Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako ga je oko 04.00 sata ispred disco-bara 20-godišnjak pogodio pivskom bocom usljed čega je dobio povredu ruke i glave. Protiv 20-godišnjaka je podnesena kaznena prijava zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo Teška tjelesna ozljeda.

Također je utvrđeno da je ovom događaju prethodio fizički sukob druge dvojice mladića ( u dobi od 19 i 18 godina), protiv kojih je podnesen optužni prijedlog zbog narušavanja javnog reda i mira te im je izdana mjera optreza zabrane međusobnog približavanja, kontaktiranja, ostvarivanja veze i posjećivanja navedenog ugostiteljskog objekta.



Stranica