Pronađen počinitelj koji je teško ozlijedio 23-godišnjaka

Slika PU_ZD/napad_sakama.jpg

Policijski službenici I PP Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje kojim je utvrđena osnovana sumnja da je 29-godišnjak sa zagrebačkog područja počinio kazneno djelo Teške tjelesne ozljede.  Naime, on se sumnjiči da je dana 5. kolovoza ove godine oko 4.50 sati u Privlaci fizički napao 23-godišnjaka koji je njega i njegove prijatelje upozorio da se maknu s vozilom s njegovog terena nakon čega je između njih dvojice došlo do naguravanja kojom prilikom je 23-godišnjak zadobio teške tjelesne ozljede. Protiv 29godišnjaka je podnesena kaznena prijava.

Foto: Ilustracija

Policijski službenici I PP Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje kojim je utvrđena osnovana sumnja da je 29-godišnjak sa zagrebačkog područja počinio kazneno djelo Teške tjelesne ozljede.

Naime, on se sumnjiči da je dana 5. kolovoza ove godine oko 4.50 sati u Privlaci fizički napao 23-godišnjaka koji je njega i njegove prijatelje upozorio da se maknu s vozilom s njegovog terena nakon čega je između njih dvojice došlo do naguravanja kojom prilikom je 23-godišnjak zadobio teške tjelesne ozljede.

Protiv 29godišnjaka je podnesena kaznena prijava.



Stranica