Pronađeni počinitelji krađe i teške krađe

Slika  PU_ZD/traka02.jpg

Policijski službenici I PP Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje kojim je utvrđena osnovana sumnja da je 37-godišnjak, u razdoblju od 15. kolovoza do 12. rujna ove godine otuđio građevinski materijal iz vikend kuće u vlasništvu 49-godišnjaka na otoku Lavdara. Sumnjiči se da je iskoristio odsutnost vlasnika i radnika koji izvode radove na vikendici te je otuđio stupove za podupiranje betonskih ploča i daske za šalovanje (blažujke). Ovim je kaznenim djelom oštetio poduzeće koje je izvodilo radove za oko 80 tisuća kuna.

Foto: Ilustracija

Policijski službenici I PP Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje kojim je utvrđena osnovana sumnja da je 37-godišnjak, u razdoblju od 15. kolovoza do 12. rujna ove godine otuđio građevinski materijal iz vikend kuće u vlasništvu 49-godišnjaka na otoku Lavdara.

Sumnjiči se da je iskoristio odsutnost vlasnika i radnika koji izvode radove na vikendici te je otuđio stupove za podupiranje betonskih ploča i daske za šalovanje (blažujke). Ovim je kaznenim djelom oštetio poduzeće koje je izvodilo radove za oko 80 tisuća kuna.

Protiv 37-godišnjaka je nadležnom državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo Teške krađe.

Također je dovršeno kriminalističko istraživanje kojim je utvrđena osnovana sumnja da je 22-godišnjak dana 31. srpnja u Širokoj ulici u Zadru iskoristio nepažnju državljana Portugala (36) te mu ispred caffe bara otuđio foto aparat i mobitel, čime ga je oštetio za iznos od oko 5 000 kuna. Protiv 22-godišnjaka je podnesena kaznena prijava zbog Krađe.

 

 

 

          



Stranica