Zlouporaba opojnih droga

Slika PU_ZD/uhicenik01.jpg

Policijski službenici Odsjeka kriminaliteta droga dovršili su kriminalističko istraživanje nad 41-godišnjakom iz Zadra koji se sumnjiči da je počinio kazneno djelo Zlouporabe opojnih droga, opisano i sankcionirano u čl. 172. st. 2 Kaznenog zakona.

Policijski službenici Odsjeka kriminaliteta droga dovršili su  kriminalističko istraživanje nad 41-godišnjakom iz Zadra koji se sumnjiči da je počinio kazneno djelo Zlouporabe opojnih droga, opisano i sankcionirano u čl. 172. st. 2 Kaznenog zakona.

Utvrđena je osnovana sumnja da je ovaj Zadranin u tri navrata dvjema ženskim osobama prodavao opojnu drogu.

Tako se sumnjiči da je dana 5. i 27.  rujna u Zadru prodao manju količinu speeda, 44 tablete heptanona, 9 djelomično odlomljenih tableta heptanona i oko 4,2 g heptanona pomiješanog s cedevitom 26-godišnjakinji  od koje je droga oduzeta te je protiv nje podnesena kaznena prijava.

Također se sumnjiči da je jučer poslijepodne u ulici Josipa Jurja Strossmayera u Zadru prodao 32 tablete heptanona i oko 7,3 g heptanona pomiješanog sa cedevitom 46-godišnjakinji, koja je neposredno nakon toga zatečena te je od nje oduzeta droga. Tom je prilikom u njenoj torbi pronađeno još oko 30 g heptanona pa je protiv nje podnesena kaznena prijava.

Nedugo potom on je uhiećn te su od njega oduzeta četiri smotuljka s ukupno 41 tabletom heptanona i oko 7,8 g smrvljenih tableta heptanona pomiješanog s cedevitom.

Danas je uz kaznenu prijavu priveden istražnom sucu Županijskog suda u Zadru.



Stranica