Krađe - dovršena kriminalistička istraživanja

Jučer je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 50-godišnjakom, kojeg se sumnjiči da je počinio kazneno djelo krađe. Utvrđeno je kako je tijekom rujna u Biogradu iz kuće 50-godišnjeg vlasnika otuđio motornu pilu

 

Jučer je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 50-godišnjakom, kojeg se sumnjiči da je počinio kazneno djelo krađe. Utvrđeno je kako je tijekom rujna u Biogradu iz kuće 50-godišnjeg vlasnika otuđio motornu pilu i ručnu kosilicu. Predmeti su oduzeti i vraćeni vlasniku, a protiv njega je podnesena kaznena prijava.  

 Dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 50 i 56-godišnjakom, koje se sumnjiči da su počinili kazneno djelo krađe. Utvrđeno je kako su tijekom mjeseca kolovoza i rujna u mjestu Zaklopac posjekli i otuđili  oko 150 stabala hrasta na štetu Hrvatskih šuma - Šumarija Gračac. Protiv obojice je podnesena kaznena prijava.

Također, jučer je dovršeno kriminalističko istraživanje nad tri muške osobe (24,27 i 21), koje se sumnjiči za kazneno djelo krađe. Utvrđeno je kako su prethodne večeri na gradilištu magistralnog plinovoda, uz cestu Gračac-Prezid, iz radnih strojeva u vlasništvu poduzeća Ghizzoni istočili 100 litara goriva u kanistre. Kada su uočili policijske službenike, ostavili su kanistre s gorivom  u blizini radnih strojeva i pobjegli, nakon čega su ubrzo pronađeni i dovedeni u prostorije policije.



Stranica