Najava-moto susret "Zaštitimo vozače mopeda i motocikla"

Slika PU_ZD/kaciga1.jpg

Sutra, 02. listopada 2010. godine u vremenu od 9 do 14 sati na parkirališnom prostoru "Branimir" u ulici Obala kneza Branimira u Zadru, Policijska uprava zadarska i Hravtski ured za osiguranja organizirati će moto susret "Zaštitimo vozače mopeda i motocikla", sve u okviru svojih preventivnih aktivnosti usmjerenih na sigurnost cestovnog prometa, a posebno vozača motocikla i mopeda.

Foto: Ilustracija

Sutra,  02. listopada 2010. godine u vremenu od 9 do 14 sati na parkirališnom prostoru "Branimir" u ulici Obala kneza Branimira u Zadru,  Policijska uprava zadarska i Hrvatski ured za osiguranja organizirati će moto susret "Zaštitimo vozače mopeda i motocikla", sve u okviru svojih preventivnih aktivnosti usmjerenih na sigurnost cestovnog prometa, a posebno vozača motocikla i mopeda.

 Na susretu će se prezentirati stanje sigurnosti prometovanja ovih  vrsta vozila, okolnosti koje utječu na događanje prometnih nesreća u kojima   sudjeluju, a provesti će se i natjecanje "Prometni propisi i sigurnosna pravila".  Potom će se najsretnijim i najspretnijim sudionicima podjeliti prigodne nagrade.

            Osnovni cilj ovih aktivnosti je upoznavanje svih sudionika, a posebno  vozača na dva kotača, na najteže posljedice prometnih nesreća kao i na njihovo poželjno ponašanje u prometu, što bi konačnici trebalo rezultirati povećanjem razine sigurnosti njihovog prometovanja.         

            U preventivne aktivnosti biti će uključeni i HAK, autoškole, moto i oldtimer klubovi te servisi mopeda i motocikla.

                Pozivamo sve zainteresirane građane, a posebno vozače mopeda i motocikla da osobno  prisustvuju moto susretu te da nam se pridruže u  ovim aktivnostima. 



Stranica