Pašman-Prijetio bombom konobarici

Slika PU_ZD/uhicenik03.jpg

Jučer, 20-ak minuta iza ponoći, zaprimljena je dojava da je u caffe baru u Pašmanu 47-godišnjak, pod utjecajem alkohola (2,45 promila), prolivao piće, razbio bocu, a zatim prijetio bombom konobarici koja mu nije htjela točiti alkohol. Jedan od gostiju caffe bara oduzeo mu je bombu, a pretragom doma 47-godišnjaka

Foto: Ilustracija

Policijski službenici PP Biogradu jučer su prekršajnom sucu u Biogradu priveli 47-godišnjaka sa biogradskog područja uz optužni prijedlog zbog prekršaja iz čl. 6. (drsko ponašanje ) Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

            Naime, jučer, 20-ak minuta iza ponoći, zaprimljena je dojava da je u caffe baru u Pašmanu 47-godišnjak, pod utjecajem alkohola (2,45 promila), prolivao piće, razbio bocu, a zatim prijetio bombom konobarici koja mu nije htjela točiti alkohol. Jedan od gostiju caffe bara oduzeo mu je bombu, a pretragom doma 47-godišnjaka pronađena je još jedna ručna bomba.  Također je protiv njega redovnim putem podnesena kaznena prijava zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo Nedozvoljenog posjedovanja oružja i eksplozivnih tvari i Prijetnje.

 


Stranica