Bilišane- samozapaljenje vozila

Noćas oko 00.40 sati na otvorenom prostoru u mjestu Bilišane, izbio je požar na teretnom vozilu bez registarskih oznaka, u vlasništvu 30-godišnjaka. Požar su oko 3.20 sati ugasili djelatnici JVP Zadar, a vozilo je u potpunosti izgorjelo. Kada su policijski službenici u blizini mjesta događaja, pored radnih strojeva, uočili kantu s gorivom,

Foto: Ilustracija

Noćas oko 00.40 sati na otvorenom prostoru u mjestu Bilišane, izbio je požar na teretnom vozilu bez registarskih oznaka, u vlasništvu 30-godišnjaka. Požar su oko 3.20 sati ugasili djelatnici JVP Zadar, a vozilo je u potpunosti izgorjelo. Kada su policijski službenici u blizini mjesta događaja, pored radnih strojeva, uočili kantu s gorivom, 30-godišnjak je pobjegao. Ubrzo je pronađen te je uhićen.  

Očevidom je utvrđeno da je iz za sada nepoznatih razloga došlo do samozapaljenja vozila.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđena je osnovana sumnja da se 30-godišnjak oko ponoći dovezao sa svojim vozilom (koje je naknadno izgorjelo) otvorio rezervoare parkiranih radnih strojeva (kojima se izvode radovi na postavljanju plinovoda) te je otuđio 20 ak litara goriva. Protiv njega je podnesena kaznena prijava zbog Krađe.

 

Stranica