Pronađeni prevaranti

Slika PU_ZD/novac01.jpg

Par sa karlovačkog područja je 18.siječnja u Zadru, na adresi Grgura Mrganića došao u stan kod 83-godišnje žene te su joj se potužili da je ženska osoba nedavno rodila dijete, koje su zadržali u bolnici zbog nedostatka novca da plati boravak – liječenje. Nakon što im je povjerovala i pristala iz samilosti pomoći, svi troje su zajedno otišli u poslovnicu banke, gdje im je oštećena podigla i predala novčani iznos od par tisuća kuna.

Foto: Ilustracija

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, jučer su istražnom sucu privedene dvije osobe u dobi od 46 i 30 godina, zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo prijevare.

Naime, utvrđeno je kako je ovaj par sa karlovačkog područja dana 18.siječnja 2010.godine u Zadru, na adresi Grgura Mrganića došao u stan kod 83-godišnje žene te su joj se potužili da je ženska osoba (30) nedavno rodila dijete, koje su zadržali u bolnici zbog nedostatka novca da plati boravak – liječenje. Nakon što im je povjerovala i pristala iz samilosti pomoći, svi troje su zajedno otišli u poslovnicu banke, gdje im je oštećena podigla i predala novčani iznos od par tisuća kuna.  



Stranica