Dvostruko ubojstvo i samoubojstvo

Slika PU_ZD/policajac01.jpg

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako je 33-godišnjak odmah po ulasku u kaffe bar, iz oružja kojeg ilegalno posjeduje, najprije ispalio hitac u djevojku, koja je na mjestu događaja preminula, zatim je pucao u njenog brata koji je ubrzo po dolasku ekipe HMP-i preminuo. Na kraju je

  Foto: Ilustracija
 

Sinoć oko 22.00 sati u ulici Kralja Dmitra Zvonimira u Benkovcu, u ugostiteljskom objektu, 33-godišnji mladić je iz vatrenog oružja usmrtio 22 –godišnju djevojku, njenog dvije godine starijeg brata, a potom je počinio samoubojstvo.
Kriminalističkim istraživanjem je  utvrđeno kako je 33-godišnjak odmah po ulasku u kaffe bar, iz oružja kojeg ilegalno posjeduje, najprije ispalio hitac u djevojku, koja je na mjestu događaja preminula, zatim je pucao u njenog  brata koji je ubrzo po dolasku ekipe HMP-i preminuo. Na kraju je ispalio jedan hitac sebi u glavu te je u teškom stanju prevezen je u Opću bolnicu Zadar, gdje je noćas preminuo od zadobivenih ozljeda.

U trenutku pucnjave u kaffe baru se nalazilo još desetak gostiju, među kojima je jedna muška osoba lakše ozlijeđena (1958).   Na mjestu događaja je izvršen očevid te se nastavlja kriminalističko istraživanje.



Stranica