Uhićena 61-godišnjakinja zbog prijevare od 36 tisuća kuna

Slika PU_ZD/uhicenik02.jpg

U ponedjeljak, 26. srpnja, na Graničnom prijelazu Bregana, temeljem raspisane potrage PU zadarske, uhićena je i 61-godišnjakinja. Ona se sumnjiči da je zajedno sa ranije prijavljenom 43-godišnjakinjom dovela u zabludu oštećenu Zadranku te je prevarila za spomenuti iznos, a potom i otuđila novac iz dnevnog boravka, oštetivši je za ukupno 36 tisuća kuna.

Foto: Ilustracija

Policijski službenici I PP Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje kojim je utvrđena osnovana sumnja da je 61-godišnja državljanka Srbije počinila kazneno djelo Prijevare i Krađe.
 

Naime, dana 25. svibnja u Foši u Zadru dvije su ženske osobe prišle 77-godišnjakinjoj Zadranki i ponudile joj skidanje uroka sa sina. Povjerovavši im, Zadranka im je dala 10 tisuća kuna i tisuću švicarskih franaka, a 61-godišnjakinja je, iskoristivši njenu nepažnju, iz dnevne sobe u  stanu gdje ih je dovela otuđila dodatnih 5 tisuća franaka.

U lipnju je uhićena 43-godišnjakinja s područja Vrbovca  protiv koje je podnesena kaznena prijava zbog Prijevare.  

U ponedjeljak, 26. srpnja, na Graničnom prijelazu Bregana, temeljem raspisane potrage PU zadarske, uhićena je i 61-godišnjakinja.  Ona se sumnjiči da je zajedno sa ranije prijavljenom 43-godišnjakinjom dovela u zabludu oštećenu Zadranku te je prevarila za spomenuti iznos, a potom i otuđila novac iz dnevnog boravka, oštetivši je za ukupno 36 tisuća kuna.  

Šezdesetjednogodišnjakinja je jučer uz kaznenu prijavu privedena istražnom sucu Županijskog suda u Zadru.



Stranica