Petrčane- sprječavanje službene osobe u obavljanju službene dužnosti

Slika PU_ZD/palica_stop_policija.jpg

Jučer oko 6 sati u Petrčanima, policijski službenik zatekao je 21- godišnjaka koji je narušavao javni red i mir naguravanjem nekoliko stranih državljana (u dobi od 23 do 31 godine). Kada ga je policajac pokušao u tome spriječiti, 21-godišnjak (iz Zadra) ga je odgurnuo te nasrnuo na njega, a prilikom pokušaja vezivanja se istrgnuo i pobjegao.

Foto: Ilustracija

Jučer oko 6 sati u Petrčanima, policijski službenik zatekao je 21- godišnjaka koji je narušavao javni red i mir naguravanjem nekoliko stranih državljana (u dobi od 23 do 31 godine).

Kada ga je policajac pokušao u tome spriječiti, 21-godišnjak (iz Zadra) ga je odgurnuo te nasrnuo na njega, a prilikom pokušaja vezivanja se istrgnuo i pobjegao.

Potom je nazvao policijsku postaju i izvrijeđao policijsku službenicu. Sinoć je uhićen, a po dovršetku kriminalističkog istraživanja protiv njega će biti podnesena kaznena prijava zbog Sprječavanja službene osobe u obavljanju službene dužnosti i optužni prijedlog zbog drskog ponašanja te vrijeđanja i omalovažavanja službene osobe.

 


Stranica