Vozeći pod zabranom prouzročili prometne nesreće

Slika PU_ZD/policajac_autocesta03.jpg

U tijeku je kriminalističko istraživanje nad 52-godišnjakom koji je sinoć oko 18.10 sati na križanju ulica Put Murvice i 7. Domobranske pukovnije prouzročio prometnu nesreću s materijalnom štetom. Vozač je bio pod vidnim utjecajem alkohola, a također je utvrđeno da je upravljao vozilom za vrijeme trajanja mjere zabrane upravljanja motornim vozilom. Protiv njega slijedi kaznena prijava zbog osnovane sumnje da je počinio kaznen

Foto: Ilustracija

U tijeku je kriminalističko istraživanje nad 52-godišnjakom koji je sinoć oko 18.10 sati na križanju ulica Put Murvice i 7. Domobranske pukovnije prouzročio prometnu nesreću s materijalnom štetom. Vozač je bio pod vidnim utjecajem alkohola, a također je utvrđeno da je upravljao vozilom za vrijeme trajanja mjere zabrane upravljanja motornim vozilom. Protiv njega slijedi kaznena prijava zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo Izigravanje zabrana iz sigurnosnih mjera i pravnih posljedica osude i optužni prijedlog iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.  

Noćas, oko 00.30 sati u ulici Obala kneza Tomislava, 32-godišnjak je prouzročio prometnu nesreću s materijalnom štetom, upravljajući vozilom u vrijeme zabrane upravljanja motornim vozilom i pod utjecajem alkohola od 1,7 promila. Protiv 32-godišnjaka slijedi kaznena prijava zbog Izigravanja zabrana iz sigurnosnih mjera i pravnih posljedica osude i optužni prijedlog iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.
 


Stranica