Nasilničko ponašanje

Slika PU_ZD/lisice01.jpg

Nastavlja se kriminalističko istraživanje u svezi jučerašnjeg verbalnog i fizičkog napada na dvojicu policijskih službenika PU zadarske koji su lakše ozlijeđeni. Sinoć je uhićeno šest osoba. Danas su temeljem naloga istražnog suca Županijskog suda u Zadru izvršene pretrage domova koje koriste, kojom prilikom je kod jednog od njih pronađeno pet vrećica sa oko 59 g opojne droge marihuane, oko 17 g speeda, oko 9,5 g hašiša i dvije precizne vage.


Foto:Ilustracija

Nastavlja se kriminalističko istraživanje u svezi jučerašnjeg verbalnog i fizičkog napada na dvojicu policijskih službenika PU zadarske koji su lakše ozlijeđeni. Sinoć je uhićeno šest osoba.

Danas su temeljem naloga istražnog suca Županijskog suda u Zadru izvršene pretrage domova koje koriste, kojom prilikom je kod jednog od njih pronađeno pet vrećica sa oko 59 g opojne droge marihuane, oko 17 g speeda, oko 9,5 g hašiša i dvije precizne vage.

Utvrđena je osnovana sumnja da su dvojica zadrana počinila kazneno djelo Nasilničkog ponašanja (27 i 18), a da je 33 godišnjak počinio kazneno djelo Prijetnje. 18-godišnjak kod kojeg je pronađena opojna droga sumnjiči se da je počinio i kazneno djelo Zlouporabe opojnih droga (preprodaja).

Kriminalističko istraživanje se nastavlja, nakon čega će se svi počinitelji uz kaznenu prijavu privesti istražnom sucu Županijskog suda u Zadru.

 


Stranica