Oprez - džepari vrebaju

Slika PU_ZD/auto_policija06.jpg

U subotu, 10. srpnja oko 12 sati u trgovačkom centru u Zadru, nepoznati je počinitelj iskoristio nepažnju 66-godišnjakinje te joj iz ručne torbe, koja se nalazila u kupovnim kolicima, otuđio novčanik s novcem i osobnim dokumentima

  Foto: Ilustracija

U subotu, 10. srpnja oko 12 sati, u trgovačkom centru u ulici Bleiburških žrtava u Zadru, nepoznati je počinitelj iskoristio nepažnju 66-godišnjakinje te joj iz ručne torbe, koja se nalazila u kupovnim kolicima, otuđio novčanik s novcem i osobnim dokumentima. Materijalna šteta iznosi više stotina kuna.

Istoga dana, u istom trgovačkom centru, nepoznati je počinitelj iskoristio nepažnju 67-godišnjakinje te joj iz torbe otuđio novčanik s novcem i bankovnim karticama. Potom je s bankomata u više navrata podizao novac. Ukupna materijalna šteta iznosi oko pet tisuća kuna. U tijeku je kriminalističko istraživanje.

Noćas, oko 00.30 sati na terasi caffe bara u ulici Šimuna Ljubavca u Zadru, nepoznati je počinitelj iskoristio nepažnju 25-godišnjakinje te joj otuđio torbicu u kojoj su se nalazili osobni dokumenti i novac. Materijalna šteta iznosi par tisuća  kuna.



Stranica