Povreda prava industrijskog vlasništva

Na web stranice i na posjetnice udruge čiji je predsjednik, postavio je logotip tog proizvođača, a tijekom lipnja 2010. je u Zagrebačkoj ulici u Zadru postavio transparente sa natpisom i web stranicom i logotipom, bez da je od ovlaštenog zastupnika vozila za RH zatražio odobrenje za korištenje logotipa. Protiv 35-godišnjaka je


Dovršeno je kriminalističko istraživanje kojim je utvrđena osnovana sumnja da je 35-godišnji zadranin, protivno propisima o industrijskom vlasništvu neovlašteno koristio žig-logotip jednog proizvođača vozila.

Na web stranice i na posjetnice udruge čiji je predsjednik, postavio je logotip  tog proizvodžača, a tijekom lipnja 2010. je u Zagrebačkoj ulici u Zadru postavio transparente sa natpisom i web stranicom i logotipom, bez da je od ovlaštenog zastupnika vozila za RH zatražio odobrenje za korištenje logotipa. Protiv 35-godišnjaka je podnesena kaznena prijava zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo Povreda prava industrijskog vlasništva i Neovlaštena uporaba tuđe tvrtke.  

 


Stranica