Podvođenje

Slika PU_ZD/uhicenik03.jpg

Dovršeno je kriminalističko istraživanje kojim je utvrđena osnovana sumnja da je 30-godišnjak iz Zagreba od početka ožujka 2010. godine, u najmanje 30 navrata organizirao pružanje seksualnih usluga za 18- godišnjakinju koju je tada upoznao u Zagrebu.

Foto:Ilustracija

Dovršeno je kriminalističko istraživanje kojim je utvrđena osnovana sumnja da je 30-godišnjak iz Zagrebaod početka ožujka 2010. godine,  u najmanje 30 navrata organizirao pružanje seksualnih usluga za 18- godišnjakinju koju je tada upoznao u Zagrebu.

Na njegovo traženje davala mu je polovicu zarade.

Nakon objave oglasa na jednom Internet portalu, jučer, 6. srpnja, 30-godišnjak je putem SMS-ova dogovorio pružanje seksualnih usluga za dvije osobe u Zadru.

Oko 15 sati 18-godišnjakinja je uhićena prilikom primanja novca.

Sat vremena kasnije, na Liburnskoj obali u Zadru zatečen je i 30-godišnjak, kod kojeg su pronađeni mobiteli koje je koristio za dogovor oko organizacije pružanja seksualnih usluga i dio novca koji mu je 18-godišnjakinja prethodno predala.

Protiv nje je podnesen optužni prijedlog zbog odavanja prostituciji te je privedena prekršajnom sucu u Zadru. Protiv 30-godišnjaka je podnesena kaznena prijava zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo Podvođenja te je uz kaznenu prijavu priveden istražnom sucu Županijskog suda u Zadru.  

 


Stranica